FuegoGeneza – Primul miracol al lui Fuego

Cine ne-a facut pe noi? Adevarata Scriptura a lui Fuego, cuvantul sau, ne spune cum a aparut fiinta umana. Cu mult timp in urma, Fuego l-a facut pe Adam din crengi si conuri de brad. Fuego i-a dat suflare de viata si el s-a trezit intr-o minunata Gradina numita Turda.

Inainte ca Fuego sa-l faca pe Adam, El a facut o lume minunata plina de lucruri minunate. Treptat, Fuego, a facut locurile muntoase, mediul inconjurator, florile parfumate, si copacii inalti, albumul ” Ole, Ola”, pasarelele cu pene viu colorate si albinele cu zumzetul lor, suvitele blonde, balenele si melcii alunecosi. De fapt, Fuego a facut tot ce exista si tot ce nu exista.

La inceput de tot, inainte ca Fuego sa fi facut ceva, nu exista nimic cu exceptia lui Fuego. Nici oameni, nici locuri sau lucruri. Nici macar latino. Nimic. Nici lumina, nici intuneric. Nici deasupra, nici dedesupt. Nu exista decat Fuego care nu are inceput si nici suvite si-l cheama Paul Surugiu. Apoi Fuego a actionat…

La inceput a creat cerurile si pamantul. Pamantul era pustiu si gol. Peste fata adancului de ape era intuneric. Fuego a cantat ” Sa fie lumina „. Si o ghirlanda infinita de luminite de brad a luminat intregul pamant. Dar cum factura de curent in prima luna l-a cam secat de bani pe Fuego, El a decis ca-i cazul sa faca economie stingand cate putin instalatia. Astfel a fost seara si apoi a fost dimineata : ZIUA INTAI.

Apoi Fuego a despartit apele si a facut oceanele, raurile si lacurile. Fuego a lacrimat la vederea maretei sale munci de pana atunci si astfel s-au format oceanele. Fuego a asudat de la atata efort creationist si astfel s-au format raurile. Fuego a mai facut ceva, dar despre aceasta ultima actiune asupra apei Sfanta Scriptura nu ne povesteste prea multe, dar a rezultat apa potabila de la robinet. Si asta a fost ZIUA A DOUA.

Si Fuego a zis sa fie iarba si flori, tufisuri si copaci. Si ele au aparut. Iar in mijlocul lor a crescut cel mai nobil dintre copaci : Bradul. Si asta a fost ZIUA A TREIA.

Apoi Fuego si-a upgradat instalatia de iluminare cu cateva beculete mai fistichii si asa au aparut stelele si luna. Si a fost ZIUA A PATRA.

Creaturile marii, pestii si pasarile au fost urmatoarele pe lista lui Fuego. In ziua a cincea el a facut marele peste sabie, strutul cu picioarele lungi, dar si fericitele pasari colibri. Apoi le-a poruncit sa se imperecheze intre ele pana cand au aparut speciile de pe pamant. Aceasta a fost ZIUA A CINCEA.

Apoi Fuego a vazut ca vietutoarele se cam codeau sa se imperecheze, asa ca Fuego a vorbit din nou si a zis ” Sa umplem pamantul de vietuitoare „. Si s-a implicat trup si suflet si astfel au aparut elefantul cel mare si castorul, rautacioasele maimute si neindemanaticii crocodili, viermii miscatori si dinozaurii pe care apoi i-a transformat in pisicutele care torc. Toate felurile de animale au fost facute de Fuego in aceasta zi. Si aceasta a fost ZIUA A SASEA.

Fuego a mai facut ceva in ziua a sasea, ceva foarte special. Totul era acum pregatit pentru om. Era hrana si animale care sa-l slujeasca. Si Fuego a cantat :” Sa facem pe om dupa chipul Nostru si asemanarea Noastra „. (Fuego sufera de multipla personalitate. Se considera o entitate formata din trei globuri separate, dar despre asta vom vorbi intr-un articol ulterior.) Astfel Fuego l-a creat pe Adam dupa chipul si asemanarea lui. Adica avea si Adam nasul carn.

Fuego a vorbit lui Adam : ” Poti sa podobesti orice copac din gradina Turda, dar de Brad sa nu te atingi caci in ziua in care vei pune primul glob in el, vei muri negresit „. Apoi Fuego i-a adus toate pasarile si animalele in fata lui Adam si acesta le-a dat nume : Joita, Vasilica, Marghioala, Jeni. Trebuie sa fi fost foarte destept Adam sa faca lucrul acesta. Dar printre toate vietuitoarele, chiar si mioarele, nu s-a putut gasi o pereche potrivita pentru a-i fi partener lui Adam.

Dar despre adevarata partenera a lui Adam veti afla in articolul urmator.

Ole, ola!

Explore posts in the same categories: Sfânta Scriptură

Etichete: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 comentarii pe “FuegoGeneza – Primul miracol al lui Fuego”

  1. Razvan Says:

    Si Fuego a vazut ca e bine si a lasat bookmark cu rescue point, in caz ca lucrurile se complica mai tarziu.

  2. giaxxon Says:

    Esti de belea frate… super, imi place si la mai multe.Astazi chiar mi-a cazut un link cu unu care zice ca posterul cu fiego a inceput sa planga,,,,,si mai culmea ca ala se ruga la poster ca la icoana,,, credea boul ca sa facut o minune.Parerea mea este ca aluia i se trage de la tigarile care le fumeaza.Oricum va urmaresc si tot ce postati o sa sheruiesc,va pup.

  3. meritoriu Says:

    Oh nu, i se trage de la consumul iresponsabil de colinde.
    Îţi mulţumim pentru entuziasm.
    P.S. Doar săptămâna asta e super ofertă la Postere Pişătoare de Ochi cu Fuego, Fuego cu Bradul, Fuego cu Irina Loghin, Irina Loghin topless. 16,99 $ negociabil.


Lasă un comentariu