Capitolul doi al Cuvântului lui Fuego

Apreciez foarte mult exegeza cuvioasei mele colege şi felul în care explicã în cei mai simpli termeni acel crâmpei din taina lui Fuego care poate fi pãtruns de mintea umanã.

Urmãtorul pasaj din Scriptura lui Fuego ţin însã sã-l reproduc exact, pentru cã semnificã un moment esenţial în cronologia Facerii. Este vorba de momentul când Fuego i-a dãruit-o primului bãrbat (Adam) pe prima femeie (Anda Adam). Ceea ce poporul chinez a intuit, prin negura pãgânãtãţii sale, ca “yin şi yang”, este de fapt o reminiscenţã a despãrţirii primordiale a Ole-ului de Ola.

“Şi a sfârşit Fuego în ziua a şasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a şaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut.

Atunci a adus Fuego asupra lui Adam somn greu; şi, dacă a adormit, a luat una din coastele lui şi a plinit locul ei cu carne.

Iar coasta luată din Adam a făcut-o Fuego femeie şi a adus-o la Adam.

Adam din nas a strâmbat; şi atunci Fuego a suflat cântec de Ole, Ola asupra pieptului costeliv al femeii şi într-însul degrabã silicoane înmugurirã. Fuego i-a fãcut cu ochiul şi Adam foarte tare s-a veselit.”

Ole, Ola, robi ai lui Fuego, şi toatã lumea sã danseze!

Reclame
Explore posts in the same categories: Sfânta Scriptură

Etichete: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 comentarii pe “Capitolul doi al Cuvântului lui Fuego”


 1. […] Mai aruncati ochi si pe Biserica lui Fuego , se propovaduieste constant. A aparut in ecuatie si Anda Adam. […]

 2. Razvan Says:

  Dionysos este, de fapt, manifestarea cea mai pura a lui Fuego pana-n prezent. Asa ca ridicati paharu’ si beti (beti), spargeti paharele cu pretenarii si cu tarf… asta, fetele, cum bine spunea in cuvantarea de pe muntele Glina, apostolul sau cel mai credinicios, patrupedul Bosquito Areopagitul, the samurai slayer.

 3. meritoriu Says:

  Fuego nu incurajeaza consumul iresponsabil de alcool. Decat in preajma Craciunului. Ca doar Sf Maica Irina Loghin a binecuvantat atunci vinul pentru prima data.

 4. Adi Says:

  Muie la iehovisti, mormoni si atei!!

 5. Z Says:

  De ce nu va duceti voi la naiba? Nu va opreste nimeni sa nu va intoxicati cu manele si alte mizerii de genul asta, mai pe intelesul vostru…Cumparati-va o viata, dobitocilor; dar oricum, realizez ca sunteti niste primate nevertebrate care se zvarcolesc noaptea prin somn, chinuiti de gandul ca sunt in jurul lor oameni capabili sa gandeasca, persoane care au o cultura si care au muncit mult sa ajunga unde sunt. Bietii de voi…nu inspirati decat mila, dar nici de asta nu sunteti constienti. Fuck off!


 6. Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

 7. catalin Says:

  Cu inima indoliata, vazand aceste injurii la adresa unui om impecabil, de o rara sensibilitate, de o decenta aproape nepamantaeasca, nu am putut sa inchid ochii si doresc sa va transmit un mesaj. Va rog, pe cale amiabila, renuntati sa pangariti aceasta inima de aur, acest artist unic si unicat pe scena lumii. Nu aveti niciun drept, dimpotriva, aveti obligatia de a respecta aceasta voce de neconfundat si singura care ne poate reprezenta dincolo de orice granita.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: